Het huren van een waterfiets of een kajak op het meertje van Chiny

Huur voor één uur of meer een één- of tweepersoonskajak of een waterfiets bij het kajakteam “Le Batifol” en verken het meer. Geniet op je eigen tempo; je kan 300 meter de Semois opgaan.

Hoe vind je ons?

Het vertrekpunt ligt bij de Brug Saint Nicolas in Chiny, net aan de ingang van de camping Le Canada. Download onze toegangskaart:

Onze prijzen

 Voor :

éénpersoonskajak 10€/uur

 tweepersoonskajak 20€/uur

waterfiets 20€/uur

Het materiaal

Wij voorzien je ZONDER EXTRA  kosten van kwaliteitsmateriaal; een één- of tweepersoonskajak, een waterdichte ton, een zwemvest en een peddel alsmede terugkeer

Vertrek-tijden

In juli en augustus, elke dag vanaf 9.30 uur. Laatste vertrek voor de Chiny-Lacuisine afvaart om 16:00 uur!

Voor alle andere dagen van het jaar kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan met plezier verwelkomen

Vragen ?

Andere activiteiten ter plaatse

Voor of na je afvaart ontvangt “La Cabane à frites” je op zijn terras langs de rivier. Softs, bieren, ijs en snacks. Open elk weekend buiten het seizoen vanaf April en elke dag in juli en augustus. Voor de zekerheid kan je ons altijd bellen op het volgende nummer +32/476 275 475. Een kleine speeltuin is gratis beschikbaar.

Tijdens de maanden juli en augustus en als het weer het toelaat, is er een waterglijbaan van 28m voor jong en oud (betalend).

De Sint-Niklaasbrug in Chiny is ook het ideale vertrekpunt voor vele wandelingen en fietstochten. 

Kunnen wij vandaag kajakken ?

Wij verwelkomen u elke dag vanaf 9.30 uur in juli en augustus ook als het waterniveua van de Semois te laag is. U kunt dan een waterfiets of een kajak huren en op het meertje van Chiny bliven.

Voor alle andere data kunt u contact met ons opnemen via +32/476-275 475

Voor de afvaart van Chiny tot Lacuisine:

 • van 1 oktober tot 15 juni van 10.00 tot 15.30 uur
 • van 16 juni tot 30 september van 9.30 tot 16.00 uur.

Om optimaal van uw kajaktocht op de Semois te kunnen genieten, raden wij u aan om voor 12.00 uur 's morgens te vertrekken. 


Wij wachten u op in Chiny bij de Pont Saint Nicolas aan de ingang van Camping le Canda, in juli en augustus elke dag tussen 9.30 en 18.00 uur. .


Wandeltochten vertrekken meestal voor 12.00 uur 's middags om voor 17.00 uur of 18.00 uur 's avonds bij de eerste etappe te zijn.

Als u twijfelt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

parking

Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt van “Camping Le Canada

Wat moet ik meenemen?

Gesloten schoenen (oude sportschoenen, of schoenen die nat kunnen worden), zonnebrandcrème, een hoed of pet, een zonnebril en sleutelkoord, extra kleding, handdoeken

Reservering

U kunt u direct ter plaats aanmeleden. Je kan contant betalen of per bankkaart

Nog vragen ?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail op Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

tochten op de semois

Groepen vanaf 10 personen

 • Met vrienden

  Je wilt een leuke en ontspannende activiteit organiseren met de leiders en genieten van een van de mooiste afvaarten van de Semois in een kajak. Je wenst van onze waterglijbaan te genieten. Kom je nat maken bij de brug Saint-Nicolas in Chiny en geniet van de voordelen die je geboden worden.

 • kajak en onderwijsactiviteit

  Je plant een uitstapje voor je studenten of de leden van je organisatie? Je wenst hun teamgeest te versterken, de zelfontplooiing en communicatie in de groep te stimuleren of je wilt gewoon een halve of hele dag ontspannen door brengen

 • Kajaksavontuur

  Je wenst de teamgeest van je medewerkers of de banden tussen collega’s te versterken? Je wilt de communicatie in de groep bevorderen of gewoon een halve dag of een dag ontspannen? Het kajakteam “Le Batifol” bied je verschillende arrangementen aan die ook een ontbijt ter plaatse, BBQ tijdens de lunch of 's avonds, broodjes, drankjes, enz. kunnen omvatten.

 • Met vrienden

  Je bent op zoek naar een originele activiteit om het vrijgezellen leven van uw beste vriend(in) te begraven en je wilt een leuke tijd samen hebben. Kajak « Le Batifol » heet je welkom voor een onvergetelijke dag!

FaLang translation system by Faboba